Juhuuu! Jeg kan læse!

Min lille bog “Maja får en cykel” er med i en ny antologi “Juhuuu! Jeg kan læse!”, der snart udkommer. Det er jeg selvfølgelig stolt af, og ikke mindst når jeg ser de fine illustrationer som Pia Thaulov har lavet. Det er fantastisk at genopfriske bogen, som er en hel lille billedbog.

Dette indlæg blev udgivet i Blog. Bogmærk permalinket.

1 Response to Juhuuu! Jeg kan læse!

  1. pia thaulov skriver:

    hej jim. det er sjovt at se maja cykle igen i en antologi, men jeg synes der mangler et par tegninger og teksten er ikke sat så læsevenligt op som i den lille bog. hvad synes du, ?? Jeg formoder du har fået korrekturark tilsendt ??det var forøvrigt nogle cool og skægge små historier du skrev til de der minizoom. mange hilsner pia thaulov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.