Agentens hemmelige liste

Med skæg, hat og blå briller er en håndbog jeg har skrevet. Den bør alle agenter altid have på sig, for udover at fortælle om, hvordan du kan træne f.eks. skygning og overlevelse, giver den mange gode tricks og tips, som du kan bruge, hvis du kommer i en ubehagelig situation.

Enhver agent må træne sin hjerne dagligt. Til det brug har jeg skrevet to bøger, nemlig Hemmelige Agentgåder og Agentens hemmelige hjernevrider. I dem fortæller jeg historier fra mit hemmelige agentliv, men indlægger i hver historie en lille fejl, som du skal prøve at finde. Klarer din hjerne ikke opgaven kan du finde løsningen bag i bogen.

Agenthåndværket

En ting, der er meget vigtigt for en hemmelig agent er at kunne hemmelige koder. Derfor har jeg skrevet to bøger, som du kan få mange tricks fra. Nemme koder give en første indføring i kodernes hemmelige verden, og når du er kommet gennem den kan du fortsætte med Hemmelige koder – for spioner, kærestefolk og hemmelige klubber.

Agentens fritidslæsning

Når vi agenter en sjælden gang holder fri, kan vi godt lide at læse en god, spændende krimi eller spionroman. For dig som begynder vil det også kunne give et indtryk af agentens arbejdsmetoder. Så det vil bestemt være klogt at læse en eller flere af følgende romaner:

I Med kisten fuld af agenter beretter jeg om, hvordan jeg allerede som 10-årig blev Danmarks hidtil yngste agent. Jeg skulle til spejdernes fastelavnsfest og havde forklædt mig som agent. På vej derhen blev jeg forvekslet med en rigtig agent, Stumpen, der er dværg. Og så gik den vilde jagt!!

“Pris pr. spionopgave: 3 kroner – plus 2 kroner, hvis opgaven er livsfarlig” skriver Johannes W. Bertelsen fra 3.klasse på et skilt, da han åbner en spionbutik. Læs hvordan det går i Spionfidusen af Nis Boesdal.

Du kan starte din karriere som privatdetektiv. Det kan være spændende og farligt, selvom opgaverne ikke alle er lige sindsoprivende. Læs f.eks. Swarbrick og hajerne af Carsten Overskov, hvorden gode detektiv får til opgave at passe en hund! Det lyder umiddelbart som en let opgave, men det udvikler sig, så det er nødvendigt med nerver af stål. Desværre er Swarbrick ike bygget af stål, men til gengæld har han masser af nerver!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.