Min mail er nede.

Min mail jim@jellingnet.dk er desværre nede, så hvis I har skrevet til mig på denne og ikke kan forstå, at jeg ikke svarer, så skyldes det nedbrud. Skriv i stedet for til mig på jimhojberg@gmail.com. Så vil jeg være på banen. Jeg regner med at den normale mail vil fungere igen om en uges tid. Jeg føler mig sat ud af spillet. Og beklager hvis nogen har skrevet forgæves.

Dette indlæg blev udgivet i Blog. Bogmærk permalinket.

1 Response to Min mail er nede.

 1. Bodil Asmund skriver:

  Hej Jim
  Annette Hartøft har sat mig på opgaven at skaffe et eksemplar af din nye bog for voksne.
  Har du mon et eksemplar af “Den afrikanske arv”, som jeg kan købe, og som du vil skrive en dedikation i?

  Venlig hilsen
  Bodil Asmund

  Jernbanevej 16

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.