Slangebøsser og barske bøller.

Den 3.august udkommer min nye bog “Slangebøsser og barske bøller”. Den handler om en Jakobs ferie hos sin farmor. Farmor fortæller Jakob om Gud og historier fra biblen. Jakob forstår disse historier på sin helt egen måde.

Historien bygger på mine egne ferier hos min dejlige farmor i Tambohuse ved Limfjorden. Der tilbragte jeg hver sommer sammen med mine fætre og kusiner. Jeg husker kutterne, der tøffede ud hver morgen mens mågerne skreg. Jeg husker lugten af de tjærede fiskegarn. Og den store lidt uhyggelige rulle oppe på loftet. Disse ting er med i rammen om Jakobs forsøg på at forstå, hvordan man skal leve – og hans forsøg på at gøre mirakler.

Dette indlæg blev udgivet i Blog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.