Uhyret i mosen

Illustreret af Jon Ranheimsæter. Gyldendal, 1996. – 52 sider

Harry og Jønne er taget på spejderlejr. De glæder sig især til natløbet. Men de farer vild og møder et grønt lys. Og da Harry går ind i en faldefærdig hytte, lyder der et skrig….

Dette indlæg blev udgivet i Bibliografi og tagget , . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Uhyret i mosen

 1. Tiki skriver:

  EJ ej ej ej 😀 Den har jeg læst rigtig mange gange, den er så god!! 😀 Og så var du bare Zenias ven hele tiden, og så gik jeg her og var mig og havde læst rigtig mange af dine bøger. Og de var bare vildt gode. Og vildt uhyggelige.
  Det var bare fordi, jeg skulle lige se hjemmesiden, som hun havde lavet til dig, og så så jeg jo alle bøgerne, og fandt ud af at det var dig, som at det var, at der havde skrevet dem. COOL!

 2. Jim skriver:

  Tak for kommentaren. Jeg er glad for at du kan lide mine bøger og sjovt at vi begge kender Zenia. Hav det godt – og så må du jo prøve at læse Roger & Åge.

 3. niklas monhof skriver:

  hej Jim
  jeg er 13 men bliver aldrig træt af dine bøger.
  min yndlings bog er “uhyret i mosen” fordi jeg sælv kender den rislen ned af ryggen når man er på spejder lejr og er på nat-løb og jeg syndes du har ramt uhyggen helt rigtig. håber du bliver ved med at skrive bøger.

  P.S mit drømme-job er også at blive bibliotekar.

 4. Jim skriver:

  Kære Niklas.
  Dejligt at du kan lide mine bøger. Jeg har planer om flere bøger, så mon ikke jeg bliver ved lidt endnu. Specielt, hvis der er nogen, der gider læse dem.
  Jeg er glad for at høre, at du kan tænke dig at blive bibliotekar. Det er bestemt et godt job. Jeg glæder mig hver dag til at komme på arbejde. Vejle Børnebibliotek er et meget spændende sted at arbejde.
  Med venlig hilsen – Jim

 5. Niels skriver:

  Jeg syntes den er god

 6. jim skriver:

  Mange tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.